نیم قرن سیاسی کاری و آلزایمر

ساخت وبلاگ

احمد توکلی اقدام به انتشار عمومی نامه ای، به قول خودش برای " اصلاح طرز برخورد شورای نگهبان با اکثر داوطلبان اصلاح طلب " نموده (https://www.alef.ir/news/3981110009.html   ) که توجه به نکات ذیل در رابطه با آن نامه روشن کننده رفتارها و تفکرات ایشان و منطق حاکم بر آنها بعد از به قول خودش نیم قرن تلاش در عالم سیاست است.

توکلی که مدعی شده " طرز برخورد با اکثر داوطلبان اصلاح‌طلب از چند جهت نیازمند اصلاح است" و سپس اضافه کرده " این برادران و خواهران به دلیل فقدان شرایط مذکور در بند 1، 2 و 4 رد صلاحیت شده‌اند"

توکلی معلوم نکرده تعداد کل ثبت نام کنندگان به تفکیک اصلاح طلب و اصولگرا و مستقل و  . . . و نیز آمار رد صلاحیت شده ها را چگونه به دست آورده که بر اساس آن از روی نسبت رد صلاحیت شده های اصلاح طلب به کل ثبت نام کنندگان اصلاح طلب نتیجه گرفته اکثرشان رد شده اند؟ و نیز معلوم نیست چگونه به دلایل شورای محترم نگهبان برای رد صلاحیت اکثر اصلاح طلبان دست یافته!  البته از متن نامه مشخص است توکلی لیستی از تعدادی خاص از افراد اصلاح طلب پیوست نامه خود برای شورای نگهبان ارسال کرده که نامه انتشار عمومی یافته فاقد لیست مذکور است!! و معلوم نیست چگونه می شود در مورد جماعتی مجهول، افکار عمومی را به قضاوت طلبید!!!

توکلی سپس با بازخوانی بند های 1، 2 و 4 ماده 28 قانون انتخابات به اثبات عدم امکان احراز بند یک پرداخته و در حقیقت بدون آنکه توجه داشته باشد این بخش از قانون را زاید و تشریفاتی معرفی کرده است و شورای محترم نگهبان را در مورد نامبردگان در لیست پیوستی (که خواننده را از آن بی اطلاع گذاشته ) مورد سوال قرار داده که " کدام یک از افراد فهرست پیوست را کافر می‌دانید؟" !!!

توکلی برای ایراد به تصمیم شورای نگهبان در استناد به بند " التزام عملی به اسلام" ابتدا مدعی می شود که رد شدگان (که البته خواننده نامه از هویت آنها بی اطلاع است) افرادی " اهل مسجد و محراب به جا آورنده حج و انفاق ، حفاظت کننده از بیت المال مسلمانان ، دغدغه مند برای مردم ، حساس نسبت به حقوق مردم و مبرای از  شرب خمر و مال حرام و روزه خواری و... " هستند و بنابر این نمی توان آنها را ملتزم به اسلام ندانست! وی ادامه می دهد که این افراد اگر سکولار هم باشند و ولایت فقیه را بدعت امام بدانند اما در عمل عامل به احکام باشند!!! طوری که او را متدین بدانند ، واجد شرایط نامزدی مجلس هستند! و با این وصف معلوم نیست این بند از قانون نیز برای چه مواردی توسط قانون گذار به تصویب رسیده !

توکلی در مورد التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه نیز به تفسیر قانون از دیدگاه و سلیقه خویش پرداخته و رای و تصمیم شورای نگهبان، در مورد افراد لیست مجهول پیوست را فاقد وجاهت ذکر نموده است!

توکلی در بخش بعدی نامه خود اقرار می کند که ممکن است برخی از افراد لیست پیوست نامه (مجهول برای خواننده) ولایت فقیه را قبول نداشته و یا مخالف نظام و یا موافق مذاکره با آمریکا و یا مخالف حجاب اجباری یا مدافع برگزاری کنسرت در مشهد بوده و به این ویژگی ها شهرت داشته باشند!! اما مدعی می شود تا وقتی که مخالفت‌ها جامه عمل نپوشیده باشد آنها فاقد شرایط پنج‌گانه نیستند!!!

توکلی با طرح این که  تفکر اصلاح طلبان در میان مردم طرفداران زیادی دارد مدعی می شودکه  نمی‌توان  و نباید آنها را نادیده گرفت.اما نمی گوید که حتی اگر ادعای باطل وی مبنی بر رد صلاحیت اکثر اصلاح طلبان صحت داشته باشد چطور اصلاح طلبان و تفکرشان نادیده گرفته شده است! چرا که به اقرار خود وی بالاخره جماعتی از ایشان، هر چند اقلیت، به شرط اقبال و رای مردم وارد مجلس خواهند شد! وی سپس با تکیه بر ادعاهای پیش گفته شورای محترم نگهبان را متهم به بی عقلی و عدم رعایت لوازم حکومت‌داری علوی می نماید.

 توکلی بار دیگر در نامه ای که در معرض قضاوت افکار عمومی قرار داده مدعی می شود "حذف نامزدهایی شبیه افرادی که در فهرست پیوست نامبرده شده‌اند،(بدون آنکه خواننده را از هویت افراد لیست مطلع نموده باشد) به جای وحدت، شقاق ایجاد می‌کند و در شرایط فعلی آن را خطرناک!! قلمداد می کند

توکلی در پنجمین بند نامه اش ضمن تصریح بر "وجود ضعف و اشکال در قانون انتخابات" ، شورای نگهبان را تحت عنوان " ناتوانی از اجرای درست قانون انتخابات " می نوازد!!!

توکلی در خاتمه با به رخ کشیدن نیییم قرن!!! تلاش در عرصه سیاست!! به شورای نکهبان هشدار می دهد که مبادا سختگیری کنند!!! تا خدای ناکرده مجلسی با نمایندگان فاقد صلاحیت!! و صفرکیلومتر شکل نگیرد!!!

اگر کسی همین توصیه آخر توکلی را که نیم قرن سیاسی کاری کرده فهمید برای شورای محترم نگهبان معنا کند تا تکلیفشان را بدانند که بالاخره در احراز صلاحیت ها سخت نگیرند یا بگیرند؟ اگر سخت نگیرند صفر کیلومترها وارد مجلس می شوند و اگر سخت نگیرند سکولارهای لامذهب! ظاهرا مشکل اصلی آقای توکلی شکل گرفتن مجلسی است که اعضای آن هنوز آنقدر پیر نشده باشند که دچار آلزایمر شده و مهمل گویی کنند!

به راستی برخی نباید لااقل برای صحت و سلامت مشاعر مورد ارزیابی های دوره ای قرار گیرند؟

وبلاگ دکتر مهدی کوچک زاده...
ما را در سایت وبلاگ دکتر مهدی کوچک زاده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kouchakzadeha بازدید : 266 تاريخ : سه شنبه 20 اسفند 1398 ساعت: 16:04